Milé. Vzpomněla jsem si též na kruhy ve vodě. Pořád je zkouším. Kdysi v Mělicích na Pardubicku, teď zas v Sadské. Pořád je, kde je zkoušet. A vzpomínat.
06.04.2022 00:24:46 | mkinka
Děkuji, také se stále učím plavat.
06.04.2022 12:30:12 | J's ..
Já nejraději u vody sleduji ryby. Klid v duši dělá divy.Ono se řekne němá tvář.
ale není to tak. Ryba mluví, jen jí naslouchat a chopit správný čas.Zázrak v nekonečnu krás.
06.04.2022 12:58:56 | mkinka
ryby? to já taky rád pozoruju, míval jsem i akvárium, ale v té itálii, mi to slečna nedovolila.., teď už se na to chystám snad rok, že to obnovím, míval jsem čichavce, paví očka, neonky, mečovky.. atd... a jednou jako kluk, jsem měl ryby ve vaně, přišla mamka.. ta se divila, ryby taky, takže jsem je pak vozil na kole do nedalekého rybníka v lesích, krásné místo...
06.04.2022 13:08:34 | J's ..