Sbírka: Cestou k milé
Pro Tvé oči
---
Natrhám fialky
pro Tvé oči
zatímco spíš
k nosu Ti přiložím zrcátko
a když se nezamlží
vdechnu Ti do úst
život
vášeň
a lásku
a když se zamlží
napíšu na něj
sto a jednu krásu světa
plášť utkaný z par
prstýnek
srdce
a dvě tečky
až se probudíš
pro Tvé oči
natrhám fialky.
pro určité oči se s člověkem svět točí .) hezký text celkem i když miniaturní písmenka .)ještě že vidím jak rys:)))
08.04.2022 17:07:31 | xoxoxo