Ráno
Anotace: Malování slovy 2022
Dáme si kávu,
lásko má.
Společná rána krásná.
A možná víc.
Slova míří na měsíc
i na oběžnou dráhu.
Den bude mít slávu.
S Tebou žít mě baví.
Štětec míchá osudí.
Z cesty bere závaží.
Fantazie podá realitu
a míříme do úsvitu.
Ty jediný znáš mou duši.
Tahy, co bloudí buší.
Směr nekonečný.
Láskou sjednocený.
Líbej i cukr dělá divy.
Slova sladí.
Káva voní.
Už jen my.
Věčnost nalezená mezi trny.
Bůh ví.
Ráno sní.
Láska je svátost oltářní.
Přečteno 207x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, šerý, Psavec, Květka Š., Frr, Dejvis, Akrij8, Amonasr, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)