Kočka
Anotace: Malování slovy 2022
Kdopak čeká u vrátek?
Vrnění a plno hrátek.
Očima si mě změří
a vcházíme do dveří.
Já první, Bohyně hlásí.
Jsem z Egypta, všichni věří.
Úsměv laská.
Duše křehká.
Mourovaté ladění.
Přivítání.
Kde jsi byla,
už mám hlad.
Chci pochovat.
Moje kočka povídala.
Najím se a půjdu spát.
A pak tu báseň o mě napiš.
Jsem princezna.
Dávno víš.
Někdy Ti schovám myš,
ale Ty jí nejíš.
S Tebou potíž.
Tak se jdu lízat
a Ty jsi jdi hvízdat.
Mám plány kočičí.
Víš Ty a Ty.
Přečteno 137x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Dejvis, Psavec, Frr, Friday
Komentáře (2)
Komentujících (2)