Finské Večery
Anotace: … .. auž jede dešťomen a za ním mrakonen a g''ool
dneska bych
lásko rád
nenaklepával steaky
citovým veganům poslal pár čokolád
žel ve šťavnatých
peřinách
mi usnul puk
u hokejky
a na mužstvu mém na indexu
je to dost už znát
dneska bych lásko
nešel
ani psát
na nebe mejdanů
cos chtěla všecko hrát
číhal bych na buly
a než hokejky minulých
já
se svým egem
dal gól
v jezeře bez balustrád
…
* ach jo
* to sou mi zas ledy v posteli
Přečteno 156x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, paradoxy, šerý, Psavec, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)