Pod nohama květy
nad hlavou hejno ptáků
na sobě lehké šaty
sleduji cestu mraků
Kam se ubírají
zdali svou cestu znají
či jeden druhého se ptají
a zda se rádi mají
Červánky, duha
lásky, touha...
a po pár letech - ouha
za vztahem černá šmouha
chlad
Zůstanou pocity přízemní
strach, zima a hlad
a pak se zamiluji znova
snad.
1/2020