Pravda o lásce
Anotace: Láska po letech.
Bez sexu, že láska není,
to je omyl vážení.
V pozdním věku, mladí páni,
sex je vzácné koření.
Nejen tělo, ba i duše,
pro city je stvořená.
Láska je jak výstřel z kuše,
netrefíš, je ztracená.
Proto ženu musíš hýčkat,
ať jsi mladý nebo stár.
Bez lásky a sladké něhy,
změníš srdce v suchopár.
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (6)