Potěšila.
Oku lahodila.
Pocit zvláštní vyvolala.
Hola hej.
Ať se dílo stále daří
09.04.2022 15:35:50 | Fialový metal
Kde verše jdou poezií v černém. A jen si namátkou střihnu "...tvá růže zdrcena / v černých komnatách / až je ti přestaře / a bezmoc počata."
Pěkná práce*
09.04.2022 13:20:38 | šerý
Bouře se přehnala
už nebičuje záda
a temná voda...
voda opadává
za sebou nechává
krajinu změněnou
a odnesla snad
i to co neměla
co duše tolik ráda
a s něhou tiše
věčně uchovává
a temná voda
voda opadává
přichází nový den
nové slunce -
a zpěv ptáků
u schůdků k domovu
zas nadějí ti zní…
i když nevěříš
...
krásná báseň, plná smutku, žalu a bolesti, přesto krásná... jako život sám*
09.04.2022 06:05:09 | Sonador