Bojím se, že to nedám
bojím se, když tě nemám
ve svém náručí
bojím se, že tě ztratím
bojím se, kdy se vrátím
za nic neručím
jsi nejkrásnější z mužů
to přísahat ti můžu
znám tě, vojáku
jsi taky nejmoudřejší
možná si protiřečím
sedíce ve vlaku
polož se na mé tělo
čert vem, co by se mělo
chci tě v náručí
odevzdej mi svou vůli
a tu mou přeraž v půli
pokud ti nestačím
pak dělej to pomalu
já ocením tvou snahu
v hloubi rozkoše
už nebudu tě prosit
na rukou mě máš nosit
tvoje je má duše :)
9/2020
A pic ho! Jak je pro muže krásné, když v básni také najde láskyplnou odevzdanost partnerky. Sladkost, sypaná mandlemi*
09.04.2022 13:24:55 | šerý