Běž ode mě blíž!
Myslím pouze na Tebe
Až u srdce mě bolí
Nevím jestli dobré je
Že láska tolik stojí
Odhodlání,strach i touha
To je holá skutečnost
Až jednou spatřím Tvoji krásu
Bude váznout přísun slov
Teď tu sedím hlavu v dlaních
A již nevím co bych psal
Srdce tluče ještě stále
Rád bych Ti ho věnoval
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: breberkar, Emily Říhová, mkinka, šerý, Fialový metal, Irena Majer
Komentáře (2)
Komentujících (2)