Dar přátelství
Anotace: Malování slovy 2022 - pro paradoxy
Květ posílám Ti.
Krásné světy.
Úsměv i podpora,
všude, kde jsi.
Láska a vřelost.
Podpora i citovost.
Dodržíš i dáš.
Žádná mlha v nás.
Objaly jsme se.
Viděly jsme se.
V nás karafiát.
Tloukla srdce naše.
Děkuji, že znáš.
Líbám tisíckrát.
S Tebou sad.
Krásno a umíš hřát.
Navždy přátelství bez výhrad.
Přečteno 190x
Tipy 9
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Kan, Fialový metal, kudlankaW, Sonador, paradoxy
Komentáře (6)
Komentujících (4)