Anotace: chceš mě nafurt? 10. 4. 2022
Co mi říká smutek
že mám strach, že tě ztratím
i když jsem tě vlastně vůbec
nikdy neměla
že nechci přijít o ten skvělý pocit
když jsem s tebou
to, jak se s tebou cítím
tak přirozeně, přijímaně, tak šťastně
to, jak se na mě díváš
nesoudíš mě
jako bych byla zajímavá
to, jak mluvíš, jak se ti hýbou rty
jak se směješ a měníš tón hlasu
když mluvíš o něčem, co tě zajímá
že chci být s tebou
tady a teď a nic neřešit a prostě být
že se chci vedle tebe probouzet
a vědět, že je to tak správně
a ne chyba předchozí noci
že chci, abys byl šťastný a netrápil se
se mnou i beze mě
ať se rozhodneš jakkoliv
ale hlavně, že chci být s tebou
tady a teď
a klidně nafurt
pokud to tak potřebuješ slyšet
protože nafurt není nic jiného
než hodně tady a teď
poskládaných vedle sebe
chceš mě nafurt?
Pravdivé a krásné, to Tvé plus, mínus nekonečno, tisknu pro neteř, s dovolením /*
14.04.2022 07:42:08 | Š č o č i n
Moc děkuji, snad se neteři bude líbit.
16.04.2022 21:05:06 | barking bitch
Rovněž děkuji a rovněž se naději. Ještě... myslím, dobré pro milého a to moc, ale pro manželství, rodinu, potažmo rod a národ, platí, že "kdo neřeší budoucnost, má nutně problémy v přítomnosti," a že, "trnitá je cesta do času budoucího." Nejsem schopen dát k tomu odlehčení, ale hledám jej a vracím se k němu v knize "Hovory s T. G. Masarykem," vydání v "ČS spisovatel" z devadesátých let je tištěné bez omylů.
20.04.2022 12:19:13 | Š č o č i n