Pompadour
Lásky
Lásky
a neodcházím
rozpučte mi vejpůl boky
křídlem bělopásným
ať větří vrby v dáli
a promítnem si
na papíře svolání
jahod v trní od srdce
kde zvučí studánky
a city vdané jimi.
Lásky
Lásky
chci být láskou uragánů
parabolou vstříc
do koryt hvězd podbělků
potápím se
a otisknu z lýtka kytici
proč to nevím
a prozáříte slunečnici pokaždé
kdy pronikávám myšlenkami
co milujete
o páté na čaji meduňky
když usrkáváme ústrety
tak rtěnka hoří
v čokoládě
Lásky
Lásky
na provázky chordu
jenž padnou k zvony Bohů.
Markýz
strhávám si tělo stébla
v závěstném to časí
klimbáme se
k levandulové peřině
milovávám
podtóny
schoulení
Pompadour.
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, šerý, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)