A kašičku umíš ???
Myšičko.
Myš.
Pro kočičku ?
A na poprvé ?
Přeji hezký den.
13.04.2022 11:40:34 | Fialový metal
Při bolestech zubů byla jediná strava krupičná kaše.
Vařila myšička kašičku, aby bylo lépe trošičku.
Zoubek se držel věčná sláva.
Špičák skučel, vytrhnout by ho byla škoda.
Teď už mě bolí jenom záda.
Skládám se. Věčná sláva.
13.04.2022 11:46:23 | mkinka