V dobrom aj zlom
Tvoje smútky zvrásnia moje čelo,
bolí aj mňa, keď trpí tvoje telo.
Tvoja radosť pery úsmevom mi zvlní,
a strach tvoj aj mňa obavami plní...
Slová z tvojich úst
ako kamienky hladinu ma čeria
a šírkou tvojho úsmevu
sa moja radosť meria.
Keď ty zrýchliš,
aj ja natiahnem krok,
keď únava ťa začne zmáhať,
oprieť sa môžeš o môj bok.
Keď iskria ti oči,
šťastie žiari v nich,
aj v mojich sa plamienok rozhorí,
z hrude mi vykĺzne spokojný vzdych.
Dovoľ mi, láska,
byť časťou tvojho sveta,
už nie si sám. Keď temno je,
chcem byť ti lúčom svetla...
Přečteno 207x
Tipy 20
Poslední tipující: La Suneteto, blues, Petr Z, Akrij8, Fialový metal, Kan, šerý, Sonador, mkinka, Fractura cordis aperta, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)