Anotace: 10. 4. 2022
dej mi sílu
pohlédnout ti do očí
když se loučíš
dej mi sílu
říct, že jsem v pohodě
když mě opouštíš
dej mi sílu věřit
dej mi sílu smát se
krvácejícímu srdci navzdory
dej mi sílu přát si
dej mi sílu doufat
propasti nejistoty navzdory