Obrůstání mechem ...
Mé vzrušení dovolí ...
Obrůstání houbami ...
Ať se jiní podvolí !
Nejsem pařez.
Jsem strom !
Chci být stále zelený !!
Ať mechem ... jsem porostlý do koruny.
Ale tam dost.
Tam ... svítí SLUNCE.
Tam ... září Hvězdičky.
Tam ... na mě kouká Měsíc.
A hlavně ...
Déšť ... mi kane v koruně.
Kterou jsem si sám.
Na hlavu posadil !
Jako král.
Mezi slepými.
Co pouze kácí !!
17.04.2022 10:17:03 | Fialový metal
někteří lidi jsou fakt hrozní, ani pořádně člověka nepolitují...
jinak pařezy jsou dobrý, rostou na nich václavky, někdy sírovce, dá se na nich posedět, když je člověk unavenej...:)
báseňka hezká, snad bude brzo líp*
https://www.youtube.com/watch?v=jxqdO0SO18M
15.04.2022 10:32:45 | Sonador