Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Jen jedna láska je osudová.
Směji se a vídám Tě znova.
Tvá náruč pohodová.
Vymluvím se jako voda.
Znáš mě.
Tvá ruka mě ze dna zvedá.
Jsem to zas já.
Kočička Tvá.
Na sluníčku opálená.
Podáváš ruku a srdce se spojí.
Bez Tebe žít jen bolí.
Šeptám Ti pohádku
nebo Ty mě.
Kdo koho víc zahřeje?
Milujeme realitu.
Naše básně nepatří do šuplíků.
Milujeme řádky
a Ty hladíš mé vlásky.
Líbám Tě.
Znám Tě.
Neopustím Tě.
Zpíváme.
Říká se, že žena Blíženec
je jako několik najednou.
Kterou část násobíš na druhou?
Pozdrav letí rychlou kometou.
Slabikuje s krevetou.
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Psavec, Akrij8, Kan, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)