Má hra je marná
pýcha a pád.
Slova jsou kárná,
bez větších vad.
Na marnou lásku
dlouho zbrojím.
Nasadím masku,
dál se bojím...
Běžím do bitvy
za mír se bít.
Připravím břitvy,
nechce se žít.
Nechce se bojovat,
nechce se jít.
Radši se vzdát,
nechat se porazit
Takto bych shrnul
prahloupý cit...
Já vůl se hrnul
blb, parazit.
Láska se vrátí,
říkáte mi,
můj čas se krátí
zde na zemi.