Luně nad Olomoucí
Anotace: ... .. říkačka, jak se toulám :)
Ve dne v noci v Olomouci
chodím s láskou dech beroucí
chodím s Lunou úplňkovou
Lásko řekni aspoň slovo
Luna svítí Luna září
i lásce snící na polštáři
a že mé srdce nešlo spát
pro měsíc jde verše psát ...
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: Lexi, Sonador, Psavec, Marten, Kan, Fialový metal, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)