Rozzlobená
Topolové chmíří poletující oblohou,
křišťálové nebe, vítr který zebe.
Mrzí mě moc, že se na mne zlobíš,
mám Tě rád, tak proč mě tak trápíš ?
Jsi pro mě vším, láskou i nadějí.
Chci s Tebou žít, milovat Tě a nikdy neztratit.
Nejsou to jen slova, plácnutí do vody.
Má duše je čistá jak ostrov svobody :-)
Komentáře (0)