Anotace: 15. 4. 2022
Jednou se budeš smát
té holce, co ti psala básničky
ale věř, žes jí dal víc,
než kolik bys zvládl dát vědomě
prostou svou existencí, upřímností a zájmem
tím, jak ses otevřel
a zejména tím, jak ses vyděsil a zase zavřel
protože ta holka díky tomu zjistila,
co už v životě nepotřebuje
a taky měla chvíli o čem psát.