Jaro
Jako růže co kvetou
A probouzí se šeřík
Srdce pomalu tepou
A těší se na letní závan chtění
Zima je pryč a s ní pomalé touhy
Je tu den, je tu jaro
Které s sebou táhne splašené lásky
Přečteno 215x
Tipy 10
Poslední tipující: R.C.Šumbera, WWW, Sonador, J's .., Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)