Já
sebral jsem odpadky ze země
a abych ostatní k podobnému činu
motivoval
napsal jsem o tom veřejně
a vzápětí dostal krásná slova
jsem vyvrhelem společnosti
jak takhle mužů vlastně žít,
že nemám v sobě síly dosti,
zavřít oči a dál klidně jít
Přečteno 203x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Kan, paradoxy, WWW, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)