Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Už se známe. Jasně víš.
Krystalky touhy. Žádná mříž.
Bez Tebe nechcu žít.
Jsem odvar z heřmánku.
Mluvím i v polospánku.
Tvé jméno, budiž pochváleno.
Nejmilejší kocourku.
Nekousneš mě,
políbíš mě.
Navždy u mě,
i když nemám tělo laně.
Smích štěstí zní Ti slastně.
Lásko, bez Tebe žiji jen matně.
Skvost citů hladí krásně.
S Tebou život dám do básně.
Ty nejhezčí rým.
Lahodíš štětcem svým.
Žádné barikády.
Lásko, už jsem tady.
Žádné chlady, ale vnady.
S Tebou život pohodový.
Pusa letí a nejen sní.
Jsi hvězdou a já zpívám s ní.
Miláčku, nebe ví.
Už zavolej.
Pam pa dam.
Sen dýchám a mám.
Nebudeš sám.
Každou buňku Tvou ráda mám.
Hladím a znám.
Lásko k Tobě se chystám.
Nejkrásnější květ čichám.
Rosteme k výšinám.
Tam ta dam.
Pro Tebe zpívám.
Přečteno 189x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, WWW, Amonasr, Psavec, šerý, Protos1182, paradoxy
Komentáře (6)
Komentujících (4)