Anotace: Svědíš mě víc než se dá snést 17. 4. 2022
svědíš mě
víc než hojící se kérka
i když jsem daleko
zalitá toskánským sluncem
má mysl dělá přemety
směrem k tobě
usmívám se
smířená
že už tě neochutnám
a že je to v pořádku
mluvím o upřímnosti
ale v srdci chovám lež
děsím se toho
co bych byla schopná udělat
pro chvíli s tebou
pro hledět ti do očí
pro slyšet tvůj hlas
pro letmo se tě dotknout
svědíš mě
strašně
víc než se dá snést
svědím tě taky?
doufám.
hlavně neškrábat, ať se to nezanítí...
19.04.2022 15:19:16 | Sonador
ano, hlavně hojící se kérka se nesmí škrábat, akorát by se to zjizvilo, je třeba to přečkat, časem to přestane, jako všechno :)
19.04.2022 17:08:12 | barking bitch