Chybíš mi
Anotace: Malování slovy 2022
Má velká lásko.
Chybíš mi.
Sním a vím.
Pusu ráno pošlu v nekonečno.
Nebude prázdno, ale polojasno.
Zamlžené auto.
Jedu a v Praze mlha.
Samota a touha.
Ukládám přání do zlata.
Technika Tvého obrazu
je láskou klenutá.
Už se rozednívá
a já uvědomělá.
Kéž bych s Tebou byla.
Srdcem jsem proložila.
Objetí v dojetí.
Nenarodila jsem se,
abych zapomínala.
Chybí mi Tvá ruka milá.
Blízká a něžná.
Víš pro Tebe jsem vstala.
Přečteno 225x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Psavec, petrzal
Komentáře (6)
Komentujících (4)