Láska nerezaví
Anotace: Malování slovy 2022
Právě jsem v týlu cítila,
že má duše se zhmotnila
a s Tebou byla.
Nejsem démon ani fantom.
Jen miluji a za Tebou levituji.
V duši Tě potřebuji.
Schází mně milování.
A přivítání.
Možná jsem jiná.
Emotivní i ukřivděná.
Rozpolcená žena.
Ale pořád stejná.
Úsměv pro Tebe mám.
Za Tebou utíkám.
Jsi všude a Ty to víš.
Žiješ v hlavě
a ráda Tě nechám znít.
Tu melodii noci.
Tvá ústa hojí nemoci.
Vím to dávno přeci.
Jsi zlato a paleta jezdící.
Máš tón hladící.
Píši Ti refrén lásky.
Ty pohladíš mi vlásky.
Začervenám se
a budou hrátky.
Ty nejhodnější a věrný.
Píšu Tvé jméno na stěny.
Objev se vyvolený.
Bez Tebe můj úsměv kamenný.
Potřebuji Tě.
Cítím Tě v temeni.
Milovat je krásné znamení.
Ať žije naše slastné chechtání.
Ní a ní.
Život růžový.
Přečteno 200x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Kan, Psavec, piťura, šerý, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)