Chvíle… ten finální pohled do mých očí; trochu vítěz,
trochu poražený. Zas kousek tebe jsem si ukradla
a začarovala do vzdechu - co jen pro tvé uši, a k tobě
nést se smí. Tvé dlaně, jako zrcadla malují obraz
mého těla, jen vteřinu potom, co slastí ona
chvíle se nasytila; a v prolínání - trochu cudná,
trochu smělá, o další naší noci ...sní.
*
Takové chvilkové reakce na rozhraní. Takové pýření se a sebe dání.*
Hezké milostné pohrávání, Friday.
20.04.2022 19:25:48 | šerý
Nasycen odcházím z tohoto zajímavého díla.)
20.04.2022 19:05:49 | Constantine