Ve starým bytě po dědovi
civím jak někdo, kdo se dozví,
že týdny spí už spánkem věčným
a zapomněl se na konečný.
Dal jsi mi, Bože, ženu krásnou,
bez ní je místnost tmavá, pustá.
Až nade mnou tu díru zhasnou,
kéž zdají se mi její ústa...
Jazyk i srdce plodu rostou v stejnou chvíli... když rostly v tobě, stála při nich láska...:)
21.04.2022 07:19:37 | Malá mořská víla