Když korunami stromů slunko kličkuje,
pak překrásné nám ráno do pokoje vstupuje,
v mé duši rozhostí se požehnaný klid,
že jenom v přítomnosti Tvojí mohu šťastný být...
Ne v životě jsou vždycky chvíle bez mraků
a tak uleháme do té louky zázraků
a jeden ke druhému tiše voníme,
že splynuli jsme v jedno dobře cítíme...
Tam na nádvoří kde se pozastavil čas,
cítíme jak protéká ta chvíle v nás,
pak v náručí Tě princezno má odnesu,
na místo, kde zná jenom láska adresu...
Láska má tajné číslo popisné, protože přebývá ve dvou příbytcích srdce. Rád jsem četl
21.04.2022 11:42:17 | Akrij8