Souznění
Čas tahá slunce na obzor,
stíny se sráží v kapkách rosy.
Paprsky teplem léčí světobol,
srdce zas svatozář si nosí.
Oknem sleduji jak píše,
se scénář dnešku nám.
Ty u zrcadla maluješ se tiše,
rád letmý polibek ti dám.
Pak nalodíme se společně,
na palubu korábu souznění.
Teď lásko již konečně,
jsi skutečná a ne jen ze sna blouznění.
Přečteno 176x
Tipy 11
Poslední tipující: WWW, Fialový metal, Psavec, barking bitch, Marry31, mkinka, Kan, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)