Úhel pohledu
Anotace: Dlouho jsem literárně netvořila, dnes mě napadlo tohle...., tak prosím o shovívavost:-)
Doktore, slyšíte mé srdce?
Slyším, naštěstí bije jako zvon,
ten důležitý sval v těle!
Úhel pohledu.
Srdce, když miluje,
brány má otevřeny dokořán,
každého příjme,
každého, bez rozdílu
I mě obejme láskou.
Úhel pohledu.
Srdce, když truchlí
a má žal,
přesto má brány dokořán,
prosí o lásku,
každého, bez rozdílu
i mě prosí, nerozmýšlím se,
dám mu jí – bez podmínek.
Úhel pohledu
Přečteno 207x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, WWW, Fialový metal, Psavec, Frr, Sonador, kudlankaW, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)