Přijde mi jako rozsypaný kaleidoskop...nechci se tě dotknout, jen píšu jak to na mě působí:)
24.04.2022 21:01:36 | Malá mořská víla
Víš, ono to je spíše vzkaz mezi řádky. Je to rozhraní vnitřní mluvy a hledání nepoznaného. Báseň je jen vzdálený prostředek na projev, co si přeji.
Ano, přesně jsou to pocity a Ty se vyjadřují velmi těžko, ale někdy je člověk ze sebe potřebuje dostat. Jsem trochu složitější, tak je to občas chumel a povídání toho, co nosím uvnitř.
24.04.2022 21:10:44 | mkinka