Pohlazení
Do těchto veršů jsem vložil pohlazení
Cítíš jak hřejí Tě na líci?
Nevím jak Ty?
Já jsem však i v lásku věřící
V lásku Boha to co nás přesahuje
Prostě co nám pomáhá žít
Je jedno jak si to kdo pojmenuje
Věříme že bude líp
Do těchto veršů jsem vložil pohlazení
A nyní napsal na papír
Láska a víra se nám do žil vlije
Tím náš život získá cil
Přečteno 202x
Tipy 7
Poslední tipující: Vivien, Emily Říhová, mkinka, Psavec, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)