V jarním koberci Tvé louky dlívam,
do tváří sedmikrásek i pomněnek se dívám
a upíjím z Tvých okvětních plátků rosy,
Ty skrápíš mě svou vláhou,co v sobě květ Tvůj nosí...
Mé stonky v doteku se něžně chvějí,
když dotknout se Tvých vnadných tvarů smějí
a všechno jenom Tebou v naší louce voní
i smetánky se uklánějí a zvonky o kráse Tvé zvoní...
Přeletuji z květu na květ ,
jako v něžné dostihu ,
na těle Tvém tam i na zpět,
polibkem z pihy na pihu,
vdechuji zvolna každou chvíli,
kdy slunko naše stvoly osuší,
kdy ucítíme mezi květy tančit víly
srdce se nám čistou láskou rozbuší...