Východ i západ srdce
Ve světě pod polštářem,
teplo je a bezpečí.
Sen bývá mým otrokářem,
přání plní bez řečí.
Den příběhy rozpustí,
co píšu po tmě jejich scénář.
Jen jedno mě nepustí,
láska kterou v mých rtech poznáš.
Jsi první koho ve snu vidím,
první koho vídím v bdění.
Dlaní po zádech ti slídím,
a v srdci se mi tóny pění.
S tebou začínám i končím,
rotuji stále na tvém obzoru.
Dáváš potravu mým očím,
jsi smyslem mého prostoru.
Přečteno 162x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Marry31, Kan, Psavec, blues, Friday, mkinka, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)