Anotace: Třeba se dívat kolem sebe na ty co nejsou vidět na první dobrou, třeba ti zrovna mají nejkrásnější srdce...
Sedím sama ztracená
bez tváře a bez jména
v duši bol a v srdci chlad
jen stín stínů má mě rád.
Barvy blednou
před očima
samy šednou
ústa němá
pro slova
naděje
ach, jak zle mi je.
Sedím sama zmizelá
v nitru svého popela
chtěla bych prosit se ptát
zda i stín stínů umí milovat.
Pak třeba jednou
mé srdce
stíny zvednou
ze silnice
ze slovy
také milujeme
i když jen jako
stíny za Tebou
tiše jdeme…
Pak snad v sobě pochopím,
že milovat umí i stín
pak jen na mě záleží,
zda ho kolem sebe objevím
a že miluje uvěřím.
Neb třeba právě ten co v září reflektorů
nemá potřebu stát
umí ze všech nejlíp
dobré srdce milovat.
Kéž nikdy naděje nemizí,
vždyť milovat může i stín,
co obejme Tě v každé nesnázi,
tvůj život láskou provází...
Hezké, milá Snění
29.04.2022 22:05:42 | Emily Říhová
'Sedím sama zmizelá
v nitru svého popela'
Výborný moment - skoro netřeba říkat víc.
Také sedím... v nitru ničeho
Popel rozfoukán...
26.04.2022 10:40:24 | MonoGame
Děkuji moc!
Jsou někdy chvíle, kdy i popel má více hodnoty než vlastní pocity.
Tak snad Ti brzy bude lépe na tom divným světě...
11.05.2022 08:43:34 | Snění
pěkná, povedla se .)
26.04.2022 09:52:30 | Constantine