Anotace: toť já - rubášný člověk
Filipe,
jsi naprostý cvok.
Doopravdy feťák,
bez drog asi fakt nedáš ani krok.
Furt můj oblíbený básník,
jakékoliv tvé myšlence právník.
Dnes dokonce,
místo opičího rapu
mi v uších brečel zamilovaný Greg Gonzalez.
Co mi to provádíš?
Ale však,
je to jenom vlak.
Přestupný.
A je to stupidní jaro,
tak se mi o tobě dnes večer
jen na chvíli zdálo.