Červený Alert
na plamen lásky život dostal covida
na hlavě z horečky mi vystupují oči
a rozlezlá velmoc virů povídá
smůla srdce - pokoseno končíš
marné prosit ať mě nezotročí
marné zrcadlit mé oči - jsou slída
slzí leskem ke kalnému toči
prapor bílých buněk je tichý tep v bídách
proč jsi ke mně vtrhl covide
že doteky lásky jsou černé leporelo ?
na konec? po nás ? co zbyde ?
duše uletí a mé zdevastované tělo
vhodí do ohně s proutky od pomlázky
přichází čas černých vrb …
cos mi přál žes mě prostě škrt
dal virům války plán
už v místech kosy brousí mikrosvět svůj srp
ač kladivo buší na stěny krvinkám
-
tak v mém těle jsi chtěl rozezpívat smrt
tak je tu ticho a tma a svítí
apel na imunitní ban
a náhle přijde odjinud konejšivá báseň o lásce
Přečteno 215x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Vivien, Psavec, paradoxy, mkinka, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)