Když jsem takhle sama,
nad nikým jiným nepřemýšlím,
Ty se však stejně vždycky schováváš
před srdcem mým.
Hloupým, dívčím.
Nemůžu se dočkat
až tě ucítím uvnitř.
Ty moc dobře víš,
jak lehké je mě tichem mučit.
Upřímnost obdivuji...
28.04.2022 09:44:31 | Jan Kacíř
Děkuji :)
17.05.2022 12:41:59 | klarakrejci
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?