Vlasy ve Tváři
až začnou padat hvězdy
posbírám je do krabice
aby Ti nevyhasly oči
začnou-li krvácet obrazy
rozlámu své pastelky
jen abys zčervenala
…
až přestanou praskat ledy
zrcadlo v pokoji otočím ke zdi
aby se mi nebe nesesypalo za krk
..za můj propocený límec
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Kan, Fialový metal, Sonador, Psavec, Vivien, girasole, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)