Na dobrou noc
Anotace: Malování slovy 2022
Na hezké spaní.
Hvězda bdí.
My s ní.
Pohlazení.
Dojetí.
Já a Ty.
Něha má dopisy.
Stránky navěky.
Výdechy i nádechy.
Sladké srdce
líbá dlouze.
V tiché milé touze.
Lásko v pohádce.
Znám návraty v bavlnce.
Přikryješ mě.
Mile a hladce.
Ach, věčný dárce.
Přijdu tiše.
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: piťura, Vydima27, Kan, Frr, Amonasr, R.C.Šumbera, Psavec, Protos1182, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)