Anotace: Dost speciální stavba. Možná uspěje, možná ne... Nechám na vás.
Sbírka: epizoda
epizoda - úsměv
Tvůj úsměv vyryl se mi do paměti,
tvé vlasy a Tvoje tvář jsou prokletí.
Vím totiž, že bez šance byl by můj boj,
kdybych bojovat chtěl,
nikdy bych neuspěl.
Tak střílím radši jenom svým pohledem,
věřím, že aspoň jím bitvu povedem.
A než se vzdám, tak chtěl bych říct,
že máš krásnou tvář a hlas, oči a smích,
sílu ukrytou v nich.
Tak píšu na Tvou krásu oslavný zpěv,
zpěv, který nezná smutek, strach nebo hněv,
zpěv, který zpívá srdce, jemuž vždy každý uteče,
tak jako Ty,
do nicoty.
Do hluboké propasti zapomnění,
jež v mysli má významné zastoupení,
protože vyvolává touhu dál žít,
touhu osud tvořit,
jen tak neživořit...
Vystřelit pohledem
to často dovedem,
kéž jsou to častěji šípy lásky
ať nemusíme nosit smutné masky...
Líbí se mi, Rosere, krásný večer
10.05.2022 23:15:04 | Emily Říhová
Stokrát o lásce a stokrát, o věčné touze k naplnění. Podstata člověka i lidského snění.
Rád jsem nahlédl. Povedené to máš*
30.04.2022 12:55:09 | šerý