Dvorní šašek
Je to Tvůj muž
A zároveň dvorní šašek
Někdy mu dáš zahrát slavnostní tuš
Jindy bys mu nejraději dala pár facek
Občas něco pokazí prostě nemotora
Přesto však v životě jde s Tebou rád
Poťouchle se usmívá srandičky dělá
Ty v jeho náruči ukryješ se celá
Dovede i modré z nebe snášet
A kráčet a kráčet a kráčet
Přečteno 139x
Tipy 8
Poslední tipující: psorm, Emily Říhová, Psavec, Fialový metal, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)