S Kráskou na pobřeží
ležíš nahá na břehu
tělo Tvé mně na obdiv
žádná loďka v dohledu
netěším se na odliv
samý písek
krabích misek
je zde hodně poustevníků
neměj obav
jen se pobav
neskončíme na pomníku
zůstaň ležet
musím běžet
zkusím najít ulitu
......schováme se v úkrytu
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, šerý, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)