Mámě k narozeninám
Anotace: Malování slovy 2022
Tolik věcí Ti nedokážu říct.
Jsem tichá i lavina víc.
Jen dopis malý jen,
jenž je pramen.
Dala jsi mi život.
A já píšu dílo
pozitivní,
že i smutek se uklidní.
Žít je svatý grál.
I ve stresu šlapu na pedál.
Víru mám dál.
V srdci svit.
Obraz i šerosvit.
Manuál přijetí sebe sama.
Mami chci Ti říct,
že i v 71 jsi krásná.
Děkuji, že jsem se Tobě narodila.
Má píseň smysl dává.
Jsem chtěná i svá.
Prapor něhy mává.
Mám Tě ráda.
Slza padá.
Objetí a paráda.
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: Aida, Sonador, Frr, Fialový metal, Friday, Psavec, Amonasr, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)