Anotace: :-)...................................................!!!
I to se někdy stává,
že žádaný oheň nehoří,
však naděje doutnat nepřestává
a jiskra jinde přeskočí...
Krásný večer, Stando a už téměř dodatečně všechno nejlepší k svátku :)
07.05.2022 23:54:25 | Emily Říhová
Dostal jsem chuť na karamelky.
A velkou.
Tak nějak, bych to rád řekl až přesně o půlnoci.
Alespoň dnes.
Když jiskry ... kolem létají.
Jen létají.
***
Moc hezké čtení.
02.05.2022 23:59:38 | Fialový metal