Láska ke stromům
Anotace: Malování slovy 2022
Maluji strom.
Miluji ho.
Ví to on.
Maluji kořeny.
Sonátou hlazeny
a štěstím zlaceny.
Objímám kmen.
Roste z písmen.
Přijímá v slasti jmen
a je hádankou i snem.
Už stojím a větve držím.
Podobají se věžím.
Zelenají se
a s tajemstvím se blížím.
A on kvete a já s ním.
Osud si přiblížím.
Je jaro,
co z hnědé se zazelenalo
a z koruny promluvilo.
Miluji pevnost i důvěru
v přírodním stanu.
Až budu unavená,
přijdu do stínu
a pak se nahnu
a lásku vdechnu.
Vděčna kořenu.
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Amonasr, Sonador, Frr, Psavec, Fil, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)