Sbírka: Cestou k milé
Cestou k milé
Rozpadlý dům
lampa
dráty
stromy
koleje
a velká dálka
Modrá šipka
rozboří
zhasne
přestřihne
pokácí
přejede
po cestě
Předběhne geparda
Modrý šnek
?
Trvá mu to
ale předběhne
a pak Tě shodí
se hřbetu
na zem
Žlutá
zelená
modrá
a úsměv
Modrý šnek
je kůň
jede zeleným mořem
nad ním bílé koráby
Šedá nekonečně stojí
Bledě modrý bůh
s pleškou
hvízdá
hyjé šneku
a já si říkám
už tam budu
!
v několika podhůřích Slovewnských hor jsem nacházel čiperné modré slimáky-bohužel šnečci byli všichni schovaní***ST*
04.05.2022 18:43:51 | Frr